Kom ihåg att anmäla dig till Klimatsmart mat!

Den 25 september bjuder vi in till terminens första Klimatsmart mat kl 16 på Kalmar nation. Vid klimatsmart får vi möjlighet att prata hållbar utveckling och livsstil samt laga klimatsmart mat tillsammans. Maten är vegetarisk och säsongsanpassad. Pris: 20kr per gång. Max 12 deltagare och anmälan görs senast nu på torsdag den 22 sept till karin.borg@studentprast.uu.se.
Passa på att anmäl dig innan det är för sent.

Den 21-22 oktober bjuder vi in till den 15e upplagan av Uppsala Gospelfestival i Missionskyrkan.
En rolig helg där du får prova på gospel oavsett om du sjungit gospel förut eller inte.
Läs mer och anmäl dig på www.uppsalagospelfestival.com

Ny termin, nya spännande evenemang!

Nu börjar äntligen höstterminen här med en massa spännande evenemang. Kören God Tune sätter igång den 13e september och Stilla mässorna startar den 24e augusti. Vi har även flera spännande mötesplatser bl.a. våra Regnbågskvällar med diskussioner kring HBTQ-frågor och matlagning med samtal om klimatet under våra Klimatsmart mat-kvällar.

Vi vill även bjuda in er till den 15e Uppsala Gospelfestivalen.

Som vanligt finns vi här på kontoret i kårhuset och vi finns tillgängliga för att boka ett samtal med en präst, pastor eller diakon.

Mer information om höstens verksamheter finns här på vår hemsida.

Hälsningar!
// Universitetskyrkan